Opening waterspeelplaats

Vanavond hebben de kinderen, ouders en leerkrachten de waterspeelplaats officieel geopend. Na het woordje van juf Carla hebben alle aanwezigen met een waterballon de waterspeelplaats geopend.Hierna kon iedereen onder het genot van een hapje en een drankje genieten van de mooie speelplek.

Ongeveer een jaar geleden kwam de wens vanuit het team om op het plein een plek te creeëren waar de kinderen met water kunnen spelen. Dit werd door de schoolpleincommissie opgepakt en Edwin Hondorp.was meteen enthousiast en maakte tekeningen voor een heuse waterspeelplaats.

Toen moest het praktisch uitgewerkt worden en daar kwamen Jan Boomkamp en Chiel Tragter om de hoek kijken. Bovenstaande heren trokken de kar en vele vrije uren werden in het maken van de waterspeelplaats gestoken. Naast deze drie mannen stonden er een aantal zaterdagen vele ouders en leerlingen klaar om mee te helpen aan dit geweldige project.

Iedereen die op welke wijze dan ook heeft meegewerkt aan de bouw en realisatie van de waterspeelplaats, enorm bedankt! Het is eigenlijk niet in waarde uit te drukken wat iedereen heeft gedaan!

Nogmaals bedankt allemaal, het resultaat is fantastisch!

opening waterspeelpaats

 

 

Naar het overzicht