Cursus Bewegend leren/Digitale geletterdheid voor team De Driesprong

BEWEGEND LEREN/DIGITALE GELETTERDHEID
Het team is momenteel druk met het volgen van diverse cursussen en bijeenkomsten. Zo volgen er een aantal collega's de cursus: Bewegend leren, waarbij duidelijk de combinatie wordt gemaakt tussen bewegen en leren. Voldoende bewegen heeft grote positieve gevolgen voor de ontwikkeling van onze hersenen en is dus onmisbaar in ons onderwijs! Andere collega's volgen de cursus Digitale geletterdheid. Naast theoretische kennis gingen de collega's vooral praktisch aan de slag. Zo werd er gewerkt met een 3D printer, tekentablet, een green screen en werden er digitale posters gemaakt. De ontwikkeling op het gebied van media gaat razendsnel. Het team vindt het belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen die er zijn. Uiteraard met als doel deze verschillende vormen van media te integreren in ons onderwijsaanbod.
 
   
Naar het overzicht

LAATSTE NIEUWS

Kauwgum-experiment groep 5 t/m 8

Kauwgum-experiment De kinderen bedenken hoe het zit met kauwgum:Wordt kauwgum zwaarder als je erop kauwt?

Bloembollen en vogelvoederhuisje

Vandaag hebben wij van melkpakken vogelvoederhuisjes gemaakt. En bloembollen geplant. Laat de lente en de vogels maar komen!

Leerlingenraad deelt leuke dingen uit!

Elk schooljaar ontvangt de leerlingenraad een bedrag van 50 euro om iets van te kopen. Wat zij hier voor kopen mogen zij z...