DE DRIESPRONG WINT KINDERRAAD GEMEENTE BERKELLAND!

Groep 7/8 van De Driesprong heeft vandaag in het gemeentehuis van Berkelland een raadsvoorstel ingediend. Het onderwerp van het voorstel was: gezondheid in Berkelland. De kinderen kwamen met het idee om een gezonde en natuurlijke wandelroute te maken, waarbij de deelnemers langs plekken komen waar bordjes staan met informatie over wat gezonde voeding is. Ook basisschool GA vd Lugtschool en Kardinaal Alfrink dienden hun raadsvoorstel in. Namens elke school namen zes leerlingen deel aan de kinderraad. Na één stemronde werd (met grote meerderheid) het raadsvoorstel van De Driesprong uitgekozen tot beste voorstel. Hiermee won De Driesprong een bedrag van € 250,00. De aankomende tijd zal het plan verder moeten worden uitgewerkt. We verheugen ons hierop! GEFELICITEERD ALLEMAAL, JULLIE ZIJN TOPPERS!

Naar het overzicht

LAATSTE NIEUWS

Kauwgum-experiment groep 5 t/m 8

Kauwgum-experiment De kinderen bedenken hoe het zit met kauwgum:Wordt kauwgum zwaarder als je erop kauwt?

Bloembollen en vogelvoederhuisje

Vandaag hebben wij van melkpakken vogelvoederhuisjes gemaakt. En bloembollen geplant. Laat de lente en de vogels maar komen!

Leerlingenraad deelt leuke dingen uit!

Elk schooljaar ontvangt de leerlingenraad een bedrag van 50 euro om iets van te kopen. Wat zij hier voor kopen mogen zij z...