Kerstfeest op De Driesprong!

Het was even schrikken toen het team van De Driesprong gisteravond premier Rutte hoorde praten over een totale lockdown. Woensdag sluiten alle scholen, was het besluit. Snel kwamen de juffen en meesters bijeen: wat gaan we doen met ons Kerstfeest? Het werd al snel duidelijk, na overleg met de OR, dat het Kerstfeest verplaatst zou worden naar vandaag. Het team vond het uiteraard erg belangrijk om er toch samen met de kinderen voor de vakantie een gezellige dag van te maken. De hele dag stond in het teken van Kerst. Er werden kerstbomen van pasta gemaakt, kerstmannetjes van papier, kerstbomen van snoep en er werd een kerstfilm gekeken. Tussen de middag werden de kinderen getrakteerd op een heuse pannenkoek van restaurant De Heikamp uit Ruurlo. Deze pannenkoek werd gesponsord door Iets Anders Makelaardij. Er waren diverse toppings aanwezig om op de pannenkoek te strooien. Het smaakte verrukkelijk. De lunch werd afgesloten met een heerlijk ijsje van ijsboerderij 't Dommerholt. Het ijsje werd gesponsord door Kluswijs Meulenveld uit Ruurlo. School vindt het fantastisch dat alle bedrijven zich flexibel hebben opgesteld met het leveren van al het lekkers en dat de school dit gratis aangeboden heeft gekregen. Hartelijk dank hiervoor. We kijken terug op een zeer geslaagde dag. Aan het einde van de dag gingen de kinderen met een goed gevulde tas richting huis op weg naar de kerstvakantie. Wij wensen iedereen een fantastische vakantie toe. In het nieuwe jaar starten we met twee weken afstandsonderwijs. We wensen alle kinderen en ouders heel veel succes toe! Geniet van alle foto's!

 

Naar het overzicht

LAATSTE NIEUWS

Kauwgum-experiment groep 5 t/m 8

Kauwgum-experiment De kinderen bedenken hoe het zit met kauwgum:Wordt kauwgum zwaarder als je erop kauwt?

Bloembollen en vogelvoederhuisje

Vandaag hebben wij van melkpakken vogelvoederhuisjes gemaakt. En bloembollen geplant. Laat de lente en de vogels maar komen!

Leerlingenraad deelt leuke dingen uit!

Elk schooljaar ontvangt de leerlingenraad een bedrag van 50 euro om iets van te kopen. Wat zij hier voor kopen mogen zij z...