Landelijke onderwijsstaking

LANDELIJKE ONDERWIJSSTAKING
 
Woensdag 6 november 2019 gaan medewerkers in alle onderwijssectoren staken.
 
De vakbonden hebben een staking aangekondigd in de week dat de begroting van OCW in de Tweede Kamer besproken wordt. De bonden eisen van het kabinet dat er geld vrijgemaakt wordt voor voldoende collega’s, minder werkdruk en een eerlijk salaris!
 
Het team van obs De Driesprong gaat 6 november ook staken. Dat betekent dat de school dicht gaat. Wij vragen u uw kind(eren) deze dag niet naar school te laten gaan of te brengen. Ook de peuterochtend zal deze ochtend NIET doorgaan! WEL is het koffiecafé geopend!
 
Waarom staken we? Het is erop of eronder. Vakbonden en werkgevers eisten voor de zomer al een noodpakket van ruim 420 miljoen euro voor het primair en voortgezet onderwijs. Dit als eerste stap naar een brede investering in het hele onderwijs. Tijdens de algemene politieke beschouwingen werd duidelijk dat dit kabinet niets extra wil investeren in onderwijs. We hebben de investeringen echter keihard nodig om het lerarentekort aan te pakken. We hopen op uw begrip en medewerking!
 
Mocht u onze zorgen over de toekomst van het onderwijs delen, dan kunt u dat kenbaar maken tot woensdag 6 november via de sociale media.
Alvast hartelijk dank hiervoor!
 
Met vriendelijke groet,
 
Team obs De Driesprong
Naar het overzicht

LAATSTE NIEUWS

Fijne meivakantie!

Het team van de Driesprong wenst iedereen een hele .........

Koningsspelen 2024 groot succes!

Vandaag zijn we de dag begonnen met een heerlijk ontbijt. Na het ontbijt heeft groep 4-5-6 de gemeenschappelijke ruimte op...

Zonnebloemwedstrijd!

Zonnebloemwedstrijd! Wie kan de hoogste zonnebloem kweken op de De Driesprong? Wordt vervolgd!