Leerkrachtendag een groot succes!

Vandaag hebben de juffen en meesters hun verjaardag gevierd. Wat zijn we verwend met prachtig rijdend buitenspeelmateriaal en ook nog een JBL Partybox. Gegeven door de Ouderraad, namens alle ouders en leerlingen. Hier gaan we veel plezier van hebben!

Tijdens deze ochtend hebben de kinderen een dans en moves aangeleerd gekregen door meester Bart van Muziek van de Toekomst, heeft juf Dorien een feestlied aangeleerd en zijn de kinderen bij meester Erik-Jan aan de slag gegaan met programmeren, hebben ze een stop-motion gemaakt en gewerkt met een green screen. Wat een enthousiasme!

Als afsluiting van deze dag hebben de leerlingen een optreden verzorgd waarin ze de aangeleerde moves, dans en lied hebben laten zien en horen. Wat was er veel publiek!!!

We bedanken dan ook iedereen voor deze geslaagde dag!

Naar het overzicht

LAATSTE NIEUWS

Buitenonderwijs/bewegend leren

Deze week hebben de leerlingen van groep 1 t/m 8 ondervonden wat buitenonderwijs /bewegend leren inhoudt.

Buitenonderwijs

Vanmorgen zijn de kinderen buiten aan de slag gegaan met kloktijden. Ze moesten zelf een klok maken en met de wijzers (de...

Spaghetti eten

Vandaag mochten we spaghetti eten n.a.v. het voorgelezen boek: Spaghetti van Menetti. De spaghettisaus hebben Mark, Saar e...