Leerkrachtendag een groot succes!

Vandaag hebben de juffen en meesters hun verjaardag gevierd. Wat zijn we verwend met prachtig rijdend buitenspeelmateriaal en ook nog een JBL Partybox. Gegeven door de Ouderraad, namens alle ouders en leerlingen. Hier gaan we veel plezier van hebben!

Tijdens deze ochtend hebben de kinderen een dans en moves aangeleerd gekregen door meester Bart van Muziek van de Toekomst, heeft juf Dorien een feestlied aangeleerd en zijn de kinderen bij meester Erik-Jan aan de slag gegaan met programmeren, hebben ze een stop-motion gemaakt en gewerkt met een green screen. Wat een enthousiasme!

Als afsluiting van deze dag hebben de leerlingen een optreden verzorgd waarin ze de aangeleerde moves, dans en lied hebben laten zien en horen. Wat was er veel publiek!!!

We bedanken dan ook iedereen voor deze geslaagde dag!

Naar het overzicht

LAATSTE NIEUWS

Zonnebloemwedstrijd!

Zonnebloemwedstrijd! Wie kan de hoogste zonnebloem kweken op de De Driesprong? Wordt vervolgd!

Ei experiment

Vanmiddag hebben de leerlingen van groep 5 t/m 8 gewerkt met het vooruitwerklab; experiment met het rauwe ei Hoe bescherm...

Helpen!

Vorige week donderdagmiddag toen het koor (ze hadden in de kerk gezongen) terug liep naar de sporthal, kwamen we langs Caf...