Modderdag 2024

Op OBS De Driesprong was het vrijdag modderdag, de kinderen hebben zich geen moment verveeld. De hele ochtend stond in het teken van spelen en ontdekken in de modder.

De kinderen konden naar hartenlust graven, spetteren en bouwen. Van modderkoekjes bakken tot zandsculpturen maken, er was voor ieder wat wils. De kinderen genoten volop van de creativiteit die modderdag met zich meebracht.

Niet alleen was het een ontzettend leuke ochtend voor de kinderen, ook de leerkrachten keken met een grote glimlach toe. Modderdag zorgde niet alleen voor plezier, maar ook voor het stimuleren van de zintuigen, het vergroten van de creativiteit en het bevorderen van samenwerking.

Al met al was modderdag op OBS De Driesprong een groot succes. De kinderen hebben zich kunnen uitleven in de modder. Gelukkig kunnen onze kinderen vaker met modder spelen aangezien we een prachtige waterspeelplaats hebben!

 

Naar het overzicht

LAATSTE NIEUWS

Fijne vakantie!

Wij wensen iedereen een hele fijne zomervakantie! Tot maandag 26 augustus, dan staat vanaf 8:20 uur de thee/koffie klaar.

De laatste schooldag

Vanochtend hadden de leerlingen van groep 8 een spelletjesochtend georganiseerd voor alle leerlingen.

Zwemmen met groep 3 t/m 8.

Vanmiddag zijn wij wezen zwemmen in het prachtige zwembad de Meene in Ruurlo. Dat was genieten!