Musical "JUNGLEBEAT" groep 7 en 8, oefenen en de generale repetitie bij De Duif

Afgelopen dinsdag hebben de leerlingen van groep 7 en 8 de musical kunnen oefenen bij de Duif op het podium, dat was wel even wennen. Tussen de middag werden ze getrakteerd door de ouderraad op patat met wat lekkers erbij en daarna nog een ijsje. Bedankt OR. 

Woensdagmorgen kwamen de leerlingen van groep 1 t/m 6 bij de Duif om de generale repetitie bij te wonen van de musical JUNGLEBEAT, wat was dat leuk om te zien en wat vonden de leerlingen het prachtig om groep 7 en 8 zo te zien stralen. 

Vanavond mogen de ouders/broers en zussen van de leerlingen van groep 8 komen kijken en morgenavond die van groep 7! Zet hem op KANJERS van groep 7 en 8 vanavond en morgenavond!

Het opvoeren van een musical vraagt veel voorbereiding. We hebben als school altijd hulp nodig bij het vervoer van spullen, het regelen van het licht en geluid, het naaien van het doek, het onderhouden van de contacten met de Duif, het verzorgen van eten en drinken op locatie, het vervoer van leerlingen etc. Gelukkig konden de leerkrachten wederom rekenen op een hoop hulp van ouders. Daarnaast een speciale dank aan de OR leden. Zij zijn onze steun en toeverlaat op de dagen dat wij aanwezig zijn bij de Duif. Verder bedankt school het team van de Duif voor hun gastvrijheid. 

IEDEREEN ENORM BEDANKT!

musical 2020

 

musical 2020

 

Naar het overzicht

LAATSTE NIEUWS

Pizza maken en....

Vandaag hadden de leerlingen van groep 4-5-6 de taakspelbeloning. Ze mochten zelf pizza's maken en konden kiezen uit pizza...

Zonnebloempitten planten!

Zelf gekweekte zonnebloempitten planten. Genieten. Laat ze nu maar groeien!

Doe Maar Mee Band!

Vandaag hebben een aantal kinderen meegedaan met de ‘Doe Maar Mee Band’. Zij hebben samen met andere kinderen uit Ruurlo h...