Opening "groene" schoolplein!

Vandaag was eindelijk de dag dat we het vernieuwde plein konden openen en de naam onthullen van de boomhut. Helaas was het nog niet mogelijk om de ouders hierbij uit te nodigen. 

De afgelopen jaren hebben vele ouders ons geholpen met het vernieuwen van het "groene" schoolplein. We willen iedereen bedanken die zijn steentje heeft bijgedragen! Een speciaal woord van dank aan de schoolpleincommissie.

 

TROTS!! TROTS!! TROTS!!

Wat een verrassing en wat een eer dat de boomhut deze naam heeft gekregen.
Door de schoolpleincommissie (de kartrekkers) bestaande uit Jan Boomkamp, Edwin Hondorp en Chiel Tragter is dit mooie "groene' schoolplein tot stand gekomen, voor hun was niets te gek of te dol.
Het resultaat mag er dan ook zijn en dit alles hebben zij samen met de hulp van de ouders, leerlingen en team van de Driesprong weten te realiseren. Het waren hele gezellige avonden en zaterdagen waar hard werd gewerkt.
 
Met elkaar hebben we er een PRACHTIG "GROEN" PLEIN van weten te maken, waar wij als school enorm trots op zijn. Welke leerling kan zeggen dat die kan spelen op het voetbalveld, in de wilgentenenhut, met de waterspeelplaats of in de boomhut?
WAAR EEN KLEINE SCHOOL GROOT IN KAN ZIJN!????
Bedankt allemaal!!
 
Een hele trotse leerkracht,
Petra

Naar het overzicht

LAATSTE NIEUWS

Houtdorp op De Driesprong! Broek en Bruil verlicht.

Het houtdorp van de buitenschool OBS De Driesprong, onderdeel van de verlichtingsroute, was een groot succes.

Kinderboekenweek 2021

Het is weer bijna herfstvakantie! Dat betekent ook dat de Kinderboekenweek al weer bijna afgelopen is.

Segnocollectief

“Muziek en Kunstwijs” is “Culturije” geworden. Een nieuwe naam bij de start van een beloftevol schooljaar, weer live in de...