Opening natuurlijke wandelroute en interactief groen schoolplein

Vandaag heeft burgemeester Van Oostrum onze nieuwe natuurlijke wandelroute geopend. Om 11.30 uur was het zover. Samen met Tess uit groep 8 onthulde hij het bord met daarop de route en een QR code. M.b.v. deze code kunnen belangstellenden de natuurlijke wandelroute gaan lopen. Deze route is ca. 5 km lang, in de omgeving van de school en voor iedereen gemakkelijk begaanbaar. De kinderen uit groep 7/8 hebben zelf foto's en teksten gemaakt die zichtbaar worden als men de route digitaal opent. Ook was er aandacht voor de nieuwe bordjes op het schoolplein met daarop QR codes. De leerlingen van groep 4/5/6 hebben daar de teksten voor geschreven. Zo krijgt men informatie te zien o.a. over de fruitbomen, insectenhotel, compostbak en het gescheiden afval. We nodigen iedereen van harte uit de wandelroute te gaan lopen of de QR code bordjes op het plein te bekijken. Veel plezier iedereen! Geniet van de foto's!

 

Naar het overzicht

LAATSTE NIEUWS

Kauwgum-experiment groep 5 t/m 8

Kauwgum-experiment De kinderen bedenken hoe het zit met kauwgum:Wordt kauwgum zwaarder als je erop kauwt?

Bloembollen en vogelvoederhuisje

Vandaag hebben wij van melkpakken vogelvoederhuisjes gemaakt. En bloembollen geplant. Laat de lente en de vogels maar komen!

Leerlingenraad deelt leuke dingen uit!

Elk schooljaar ontvangt de leerlingenraad een bedrag van 50 euro om iets van te kopen. Wat zij hier voor kopen mogen zij z...