Voorleeskampioen 2019

Lobke winnaar voorleeswedstrijd 2019

Op donderdagmorgen hebben wij de finale van de voorleeswedstrijd gehouden.

Nadat de voorrondes in de  klassen hadden plaatsgevonden mochten de winnaars: Joris (gr4), Lenk (gr5), Loek (gr6), Lobke (gr7) en Frederike (gr8)  hun gekozen fragment voorlezen. Zittend op de ‘Stiens voorleesstoel’ lazen zij voor aan alle leerlingen van de school. De leerlingen zaten ademloos te luisteren naar de spannende, grappige en lachwekkende verhalen.

De jury bestaande uit Job (leerling gr 8,  uit de leerlingeraad), meester Tim en juf Berna hadden de lastige klus om een winnaar aan te wijzen. Zij kozen uiteindelijk voor Lobke. Het team feliciteert alle leerlingen met hun behaalde prestatie maar, wij trots op al onze voorlezers.

Wij wensen Frederike uit groep 8 veel voorleesplezier en succes bij de lokale vervolgronde van de Nationale voorleeswedstrijd.

Wij bedanken de jury voor hun aanwezigheid!

voorleeswedstrijd 2019

 

Naar het overzicht

LAATSTE NIEUWS

Zonnebloemwedstrijd!

Zonnebloemwedstrijd! Wie kan de hoogste zonnebloem kweken op de De Driesprong? Wordt vervolgd!

Ei experiment

Vanmiddag hebben de leerlingen van groep 5 t/m 8 gewerkt met het vooruitwerklab; experiment met het rauwe ei Hoe bescherm...

Helpen!

Vorige week donderdagmiddag toen het koor (ze hadden in de kerk gezongen) terug liep naar de sporthal, kwamen we langs Caf...