Voorleeswedstrijd 2020

De afgelopen weken zijn er in de groepen 4 t/m 8  voorrondes geweest voor de voorleeswedstrijd. Uit elke groep is er een winnaar gekomen. Dit zijn de winnaars per groep:  groep 4 Bjorn, groep 5 Joris, groep 6 Caitlyn, groep 7 Loek, groep 8 Liz.

Vandaag was dan eindelijk de grote dag! 

Alle leerlingen van de school hebben vanochtend mogen luisteren naar de winnaars uit de groepen. Wat hebben we allemaal genoten van de verhalen die werden voorgelezen. Ze hebben het allemaal super gedaan. Eigenlijk zijn het allemaal winnaars. Maar de jury had de moeilijke taak om 1 leerling tot winnaar uit te roepen.  

Liz uit groep 8 heeft de voorleeswedstrijd gewonnen. 

Liz mag dan ook onze school vertegenwoordigen tijdens de volgende ronde. Wanneer en hoe de volgende ronde plaats gaat vinden is nog niet duidelijk. Wij wensen Liz heel veel succes in de volgende ronde. 

voorleeswedstrijd 2020

Naar het overzicht

LAATSTE NIEUWS

Pizza maken en....

Vandaag hadden de leerlingen van groep 4-5-6 de taakspelbeloning. Ze mochten zelf pizza's maken en konden kiezen uit pizza...

Zonnebloempitten planten!

Zelf gekweekte zonnebloempitten planten. Genieten. Laat ze nu maar groeien!

Doe Maar Mee Band!

Vandaag hebben een aantal kinderen meegedaan met de ‘Doe Maar Mee Band’. Zij hebben samen met andere kinderen uit Ruurlo h...